Денталният лекар е длъжен да гарантира спокойствие и сигурност

...
  Денталният лекар е длъжен да гарантира спокойствие и сигурност
Коментари Харесай

Здрави зъби и при здрави противоепидемични мерки. Как се приспособяват към текущата обстановка зъболекарите в София?

 
„ Денталният доктор е задължен да подсигурява успокоение и сигурност на всеки един пациент ” – доктор Есмералда Маринова – .
 
Историята на :
 
Д-р Есмералда Маринова е ортодонт със компетентност поливалентна стоматология от Факултета по дентална медицина в град София. Тя стартира кариерата си като детски стоматолог в ДКЦ-25 през 1991 година, а 6 години по-късно започва частна процедура в ж.к. Младост. През 2003 година доктор Маринова мести практиката си в ж.к. Изток, където оттогава до в този момент в дентална клиника Marinova Dental тя посреща пациенти и изпраща другари.
 
Marinova Dental и противоепидемичните ограничения:
 
Marinova Dental съблюдава всички противоепидемични ограничения, с цел да опази здравето на своите пациенти. Денталната разполага с два кабинета като часовете на пациентите в тях в никакъв случай не се дублират, а даже и да се засекат, се изчакват.
В чакалнята се позволява да има единствено един пациент. Всеки, който влиза в клиниката, минава през стерилизация на ръцете и е длъжен да носи маска и калцуни по време на целия си престой. Дезинфектанти са конфигурирани и в банята, и в чакалнята. На входа на клиниката се мери температурата на всички пациент посредством безконтактен термометър, а на всеки час се проветряват и двата кабинета.
Клиниката разполага с всички нужни разтвори за стерилизация на повърхности, наконечници, подове и инструментариум. Личните защитни средства включват профилирани маски, защитни шлемове и защитни гащеризони в сходство с европейските стандарти за дрехи за отбрана от бактерии и химикали.

Когато всички ограничения за сигурност са налице, спокойствието на денталния доктор и на пациента са логически резултат. Така всяко едно посещаване в Marinova Dental е крачка към мечтаната усмивка.
„ За нас хигиената постоянно е била водещ приоритет. Безупречното положение на инструментите и оборудването в клиниката са главен акцент в ежедневната ни работа. Всички наши пациенти са спокойни за своето здраве. ” – заключва доктор Маринова.

Две думи постоянно са описвали работата в Marinova Dental – сигурност и здраве .
 
Приемът в клиниката се прави след авансово записване на : 0 877 883 422.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР